Servicii

Va oferim servicii profesionale de vopsire cu pulberi in camp electrostatic a suprafetelor din: otel, otel zincat, inox, fonta, aluminium, tabla etc.

Scopurile vopsirii in camp electrostatic in principal sunt:

        Protectie anticoroziva, deoarece vopselele pulberi dovedesc calitati superioare din punct de vedere al protectiei la factori anticorozivi, aceste vopsele putand rezista pentru o perioada indelungata de timp la factori cum ar fi:  radiatiile UV, conditii de ceata- salina, atmosfera cu diferiti compusi chimici, etc

         Estetic. Oferim vopsirea cu o gama larga de culori conform standardului international RAL, dar si vopsirea cu  nuante speciale. Finisajele obtinute pot fi de mai multe feluri: lucios, mat, metalizat, texturat grosier, texturat nisipos, etc.

 

Materialele pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate si in conformitate cu normativele privind protectia mediului,  produsele furnizorilor nostri fiind avizate de importante organisme internationale. Vopselele pulberi pe care le folosim sunt in cea mai mare parte poliesterice (de exterior), nu contin metale grele sau alti agenti nocivi pentru utilizator sau pentru mediul inconjurator.

 

Procesul tehnologic  pe care-l folosim este unul complet si urmeaza toate etapele necesare unei vopsiri corecte si de durata. Astfel, piesele care urmeaza a fi vopsite sunt supuse intr-o prima faza unui proces de degresare – fosfatare prin care se inlatura uleiurile si impuritatile de pe suprafata pieselor, si in acelasi timp se depune un strat suficient de fosfat de fier pe suprafata pieselor pentru a crea o protectie anticoroziva superioara. Acest proces de fosfo – degresare are loc in bai speciale la o temperatura optima de lucru, baile respective avand concentratia de solutie cu parametri controlati. Pasul urmator este reprezentat de doua clatiri cu apa in vederea eliminarii tuturor impuritatilor si obtinerii unei suprafete optime pentru vopsire. Dupa acest proces, piesele sunt uscate intr-un cuptor iar apoi sunt vopsite. Stratul de vopsea este uniform si are o grosime controlata. Ulterior piesele sunt introduse in cuptorul de polimerizare. Parametri setati pentru polimerizare sunt controlati periodic pentru a fi siguri ca acest proces este efectuat corect si complet. Dupa polimerizare, piesele sunt lasate sa se raceasca, si apoi sunt verificate individual de catre personalul nostru. Optional, asiguram infolierea produselor vopsite.